No Music No Life

Bansko No7

Bansko No7

Bansko No7

Ημερομηνία01/02/2020

Ώρα έναρξης07:00

ΧώροςBansko

ΤοποθεσίαΒουλγαρία

Σας παρουσιάζουμε το Bansko No7 με 55 ευρω!

Μετά από 6 συνεχόμενες πετυχημένες εκδρομές και αφού η παρέα του συναυλιοτουρισμού όλο και μεγαλώνει, σας ανακοινώνουμε το Bansko No 7!
Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, ένα ΣΚ στο διάσημο χειμερινό θέρετρο μόνο με 55 ευρω. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά και διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.
Η αναχώρηση θα γίνει νωρίς το πρωί του Σαββάτου 1/2 στις 07:00 από τη διασταύρωση των οδών Κων/νου Καραμανλή και Βούλγαρη απέναντι από το τερματικό του 31.  Αφού περάσουμε τον έλεγχο στον Προμαχώνα και κάνουμε στάση για καφέ, θα φτάσουμε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας που είναι το Mura Hotel Bansko
To πρόγραμμα είναι ελεύθερο και μπορείτε να επισκεφτείτε την παλιά πόλη, τα πολλά μαγαζιά για φαγητό και ποτό, ψώνια να κάνετε σκι η να κλείσετε ραντεβού για μασάζ. Must είναι η διαδρομή με τη γόνδολα στο χιονοδρομικό και σας την προτείνουμε!
Την Κυριακή μετά το check out θα έχουμε χρόνο για μερικές ακόμα βόλτες στην πόλη πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να έχουμε επιστρέψει ως τις 22:00
Τιμή συμμετοχής 55 ευρω και λόγω της μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μόνο τηλεφωνικώς η με μήνυμα στο inbox.
Κρατήσεις και πληροφορίες στο 6977 207618  &  6976 682682
Άλλη μια εξόρμηση με την υποστήριξη του αγαπημένου μας ραδιοφωνικού σταθμού : Old Radio

 

Μοίρασέ το!